Ответы и задания 3-4 класс British Bulldog 2020 год все 60 заданий

Задания и ответы для 3-4 класса British Bulldog 2020 конкурса по английскому языку, дата проведения: 15-16 декабря 2020 года.

Официальные все задания (с аудио) и ответы для 3-4 класса: скачать

British Bulldog 2020 ответы и задания для 3-4 класса:

1)Who is writing the letter?

  • A) Penny
  • B) Sue
  • C) Jane
  • D) The teacher

Ответ: B

2)Where does she live? … .

  • A) In London
  • B) Not far from London
  • C) In a village
  • D) Far from London

Ответ: B

3)Where does she study? At … .

  • A) college
  • B) an institute
  • C) school
  • D) university

Ответ: C

4)Who does she live with?

  • A) Lots of pets
  • B) Alone
  • C) Grandparents
  • D) Parents

Ответ: D

5)How many members of her family are there?

  • A) One
  • B) Two
  • C) Four
  • D) Six

Ответ: C

6)How many brothers does she have?

  • A) One
  • B) Two
  • C) She has no brothers
  • D) She has a sister

Ответ: A

7)How old is her sibling?

  • A) 14
  • B) 15
  • C) 16
  • D) 17

Ответ: A

8)What pet does she have? A … .

  • A) dog
  • B) hamster
  • C) cat
  • D) parrot

Ответ: C

9)What is its name?

  • A) Arsenal
  • B) Danny
  • C) Penny
  • D) Kitty

Ответ: C

10)Which is her favourite activity?

  • A) Jogging
  • B) Reading
  • C) Watching TV
  • D) Travelling

Ответ: C

11)Whose birthday is it?

  • A) Kate’s
  • B) Sue’s
  • C) Mary’s
  • D) Mother’s

Ответ: C

12)How old is she?

  • A) 8
  • B) 7
  • C) 9
  • D) Nobody knows

Ответ: A

13)Whose present is Mary opening?

  • A) Her parents’
  • B) Her grandparents’
  • C) The girls’
  • D) The boys’

Ответ: C

14)Where are Patrick and Simon? In the … .

  • A) kitchen
  • B) bathroom
  • C) sitting-room
  • D) hall

Ответ: A

15)What are they doing there?

  • A) Helping Mary
  • B) Cooking a cake
  • C) Eating a cake
  • D) Giving Mary’s mother a hand

Ответ: D

16)What is Mary going to do first?

  • A) Eat the cake
  • B) Blow out the candles
  • C) Play games
  • D) Walk in the park

Ответ: B

17)Who will make a wish?

  • A) Simon
  • B) Sue
  • C) Mary’s mother
  • D) The birthday girl

Ответ: D

18)What kind of cake is it?

  • A) Butter
  • B) Chocolate
  • C) Foam
  • D) Sponge

Ответ: B

19)What games will the children play?

  • A) Hide and seek
  • B) Sports
  • C) Board
  • D) Catch-up 

Ответ: C

20)Where will they walk? In the … .

  • A) playground
  • B) yard
  • C) street
  • D) park

Ответ: D

21)John and Amy aren’t Italian. Where are … from?

  • A) he
  • B) they
  • C) she
  • D) we

Ответ: B

22)What … in that bag?

  • A) he’s got
  • B) does he has
  • C) has he got
  • D) he has

Ответ: C

23)This is … .

  • A) English book’s Jude
  • B) English book Jude’s
  • C) Jude’s English book
  • D) book

Ответ: C

24)Is there orange juice in the fridge? No, … .

  • A) there isn’t
  • B) it is
  • C) isn’t there
  • D) not

Ответ: A

25)They live in Bristol. … house isn’t very big.

  • A) They
  • B) It
  • C) Their
  • D) Theirs

Ответ: C

26)What … for breakfast?

  • A) have got you
  • B) do you have
  • C) you have
  • D) does you have

Ответ: B

27)He … to school on Saturdays.

  • A) not goes
  • B) not go
  • C) isn’t go
  • D) doesn’t go

Ответ: D

28)on your warm jacket when you go out. It’s cold today.

  • A) Take
  • B) Get
  • C) Put
  • D) Set

Ответ:  C

29)He’s got … friends in his class.

  • A) a
  • B) a lot of
  • C) much
  • D) little

Ответ: B

30)There isn’t … bread for sandwiches.

  • A) any
  • B) some
  • C) a
  • D) no

Ответ: B

31)“Do not walk on the grass.”

  • A) In a bank
  • B) In a park
  • C) On a train
  • D) At a crossing

Ответ: B

32)“Tickets for today’s show: SOLD OUT!”

  • A) Supermarket
  • B) Theatre
  • С) Station
  • D) Canteen

Ответ: B

33)“Menu for children under 14.”

  • A) Library
  • B) Cathedral
  • C) School
  • D) Café

Ответ: D

Добавить комментарий