Ответы и задания 5-6 класс British Bulldog 2020 год все 60 заданий

Задания и ответы для 5-6 класса British Bulldog 2020 конкурса по английскому языку, дата проведения: 15-16 декабря 2020 года.

Официальные все задания (с аудио) и ответы для 5-6 класса: скачать

British Bulldog 2020 ответы и задания для 5-6 класса:

1)What is the girl’s name?

  • A) Sailey
  • B) Shally
  • C) Sally
  • D) Molly

Ответ: C

2)What does David want her to do? To … .

  • A) help him
  • B) play with him
  • C) jog
  • D) join the club for swimmers

Ответ: D

3)What day of the week is David’s class on?

  • A) Monday
  • B) Tuesday
  • C) Wednesday
  • D) Thursday

Ответ: C

4)Which group of people has classes on Thursday?

  • A) Grown-ups
  • B) Beginners
  • C) Teenagers
  • D) Nobody

Ответ: A

5)How many people attend David’s class this term?

  • A) 6
  • B) 8
  • C) 10
  • D) 12

Ответ: A

6)How will the children get to the pool?

  • A) In Mum’s car
  • B) By bus
  • C) They will cycle
  • D) They will walk

Ответ: B

7)What kind of transport does David sometimes use?

  • A) A taxi
  • B) A bike
  • C) A motorbike
  • D) A tram

Ответ: B

8)When does the lesson begin?

  • A) At 3:45 p.m.
  • B) At 4:30 p.m.
  • C) At 5:00 p.m.
  • D) At 5:30 p.m.

Ответ: C

9)When does David ask the girl to come to his house?

  • A) At 3:15 p.m.
  • B) At 4:30 p.m.
  • C) At 5:00 p.m.
  • D) At 5:30 p.m.

Ответ: B

10)What else should the girl take, apart from swimming things?

  • A) A toy
  • B) A book
  • C) An apple
  • D) Money

Ответ: D

11)When did the fire of London begin? … of the 17th century.

  • A) At the beginning
  • B) At the end
  • C) In the middle
  • D) In the first quarter

Ответ: B

12)Where did the fire begin? In the shop which sold … .

  • A) meat
  • B) fish
  • C) dairy products
  • D) bread

Ответ: D

13)What were the streets in old London like?

  • A) Wide and crooked
  • B) Narrow and clean
  • C) Not wide but straight
  • D) Narrow and not straight

Ответ: D

14)Why did the fire spread at such a great speed? Because of … .

  • A) hot weather
  • B) heavy rains
  • C) violent wind
  • D) lots of people

Ответ: C

15)For how long did the fire last? For … days.

  • A) two
  • B) three
  • C) four
  • D) five

Ответ: C

16)How much of the city was destroyed?

  • A) One third
  • B) One quarter
  • C) Half of the city
  • D) More than half

Ответ: D

17)Who rebuilt London? The … .

  • A) soldiers
  • B) firefighters
  • C) inhabitants
  • D) volunteers

Ответ: C

18)What did they use to build new houses?

  • A) Sand
  • B) Iron
  • C) Stone
  • D) Glass

Ответ: C

19)What were the streets in new London like? They were … .

  • A) wider
  • B) as narrow as before
  • C) crooked
  • D) as dirty as before

Ответ: A

20)Which famous structure did Christopher Wren rebuild after the fire?

  • A) The bakery
  • B) Westminster Abbey
  • C) The bank
  • D) St Paul’s Cathedral

Ответ: D

31)If … had a bike, we could all go for a ride! 

  • A) nobody
  • B) everybody
  • C) somebody
  • D) none

Ответ: C

32)My mum usually … the housework on Saturdays.

  • A) makes
  • B) does
  • C) cleans
  • D) is busy

Ответ: C

33) I can’t buy it. I haven’t got … money.

  • A) enough
  • B) many
  • C) some
  • D) no

Ответ: A

34)Where … you have dinner last night?

  • A) do
  • B) did
  • C) had
  • D) will

Ответ: B

Добавить комментарий